RÉSZ Kollégák feladatai
- élelmiszergyártó és nagykereskedő tagjaink személyes látogatása szakágazat specifikusan csoportosítva (működést nehezítő problémák feltárása, egyéni problémáik hatékony kezelése, illetve tagjaink folyamatos tájékoztatása a várható intézkedésekről, támogatásokról és pályázati lehetőségekről, továbbá jogszabályváltozásokról, exportlehetőségekről, az új hulladékgazdálkodási rendszerről, valamint egyéb aktuális információkról)
- élelmiszergyártó és nagykereskedő tagjaink tájékoztatása közvetlen, személyre szabott e-mail-es megkereséssel (az újra indult – és negyedévente megjelenő – Élelmiszeripari Magazinról, belföldi,- és külföldi kiállítási lehetőségekről, különböző célországokba irányuló exportlehetőségekről, az új hulladékgazdálkodási rendszerrel kapcsolatos információkról, online és személyes megjelenést biztosító szakmai rendezvényekről, illetve képzésekről, továbbá jogszabályváltozás tervezetek véleményezési lehetőségeiről, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer új pályázati felhívásairól, a Magyar Élelmiszerkönyv esetleges módosításairól, valamint a gyártást érintő jogi környezet változásairól, stb.)
- telefonos kapcsolattartás élelmiszergyártó és nagykereskedő tagjainkkal, kérdéseik folyamatos megválaszolása
- élelmiszergyártó és nagykereskedő tagjaink kéréseinek, javaslatainak összegyűjtése és azok továbbítása az Élelmiszeripari Igazgatóság felé
- azon élelmiszergyártó és nagykereskedő tagjaink folyamatos feltérképezése, akikhez eddig személyesen nem sikerült eljutni (elérhetőségeik felkutatása, frissítése, továbbá releváns szakmai és szakágazat-specifikus adatok gyűjtése)
- kapcsolattartás a NAK Vármegyei Igazgatóságaival
- Vármegyei osztályüléseken, valamint élelmiszeripari szakmai rendezvényeken való részvétel
- adatgyűjtés szakmai anyagok elkészítéséhez